Известие

Collapse
No announcement yet.

Синя 156= полицайска?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Синя 156= полицайска?

Извинявам се за заглавивто, ми трябва вашето мнение за тази кола
    http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
    Смущава ме цвета, а и парите са малко за годината, дали има някаква уловка? Гледах в autoscout.it, има само две-три коли след 02' с такъв цвят, та затова питам, може ли да е полицайка?
    Благодаря предварително
    Cuore Sportivo-ALFidersehn
    --------------------------------
    ALFA. 156 1.8 '2000
    Fiat Punto Cabrio

Ето това синьо е полицейско:
    Между другото тази кола ще може да се договори да се купи на цена от 10 хиляди.
    Видях я! Двигателя беше добър, ама вътре беше направо гробница.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Виж коментар на човек, който я е гледал.

Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 5:34 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Виж тази
      Днес ходих да я гледам, но уцелих крайно неподходящ момент - точно я изкарваха от автокъщата да я "водят на гримьор", както каза човека който ме посрещна
      Хубавото беше, че докато я оглеждах, чух как я запалиха - от половин оборот, за първо палене за деня и направо не се чува как работи
      Има външни забележки по броните и по задна дясна врата, но точно тях ще оправят в следващите 4-5 дни и затова колата няма да е там.
      Другото неприятно нещо са доста дълбоко надраните джанти
      Челното стъкло не успях да го видя добре, но май имаше пукнатина, а кората на шофьорската врата стоеше раздута и няколко щипки в единия ъгъл бяха изпуснали
      кожата на седалките е добре, леко напукана, но като се има предвид, че не е мазана с нищо може и да стане по-добре ако се обработи. Кожата на волана беше добре, но кожата ск.лост беше започнала да се протрива
      Като цяло колата ми хареса, има стойка и за две минутен оглед се представи добре, имайки предвид цената
      Смятам, че ако е технически изправна, с още максимум 1000лв. инвестиция, всичко ще стане тип-топ
      Притеснява ме обаче челното стъкло, защото ако съм видял добре, пукнатината долу в ниското, няма от какво друго да се появи, освен от удар

Comment

Първоначално публикувано от bo
        Ето това синьо е полицейско:
        Между другото тази кола ще може да се договори да се купи на цена от 10 хиляди.
        странно в Аутоскаута повечето бяха на около 250 хил км ,а тук на по 160 х
        http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=78239439
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Мисля че полицейските алфи в Италия са само 2.4 Жтд.Но не съм 100% сигурен.
          настояща - BMW 3er
          ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
          ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

Прекалено е запаземена май, за да е полицайка
            ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Аз ходих да я гледам в петък, а мнението, което Фред копира, е мое
              Колата, както вече казах, на вид е доста запазена и си струва цената, само трябва да се инвестират максимум 1000лв. за да стане безупречна, НО за техниеското състояние нищо не мога да кажа
              Запали от половин оборот и двигателя буквално не се чуваше
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                Аз ходих да я гледам в петък, а мнението, което Фред копира, е мое
                Колата, както вече казах, на вид е доста запазена и си струва цената, само трябва да се инвестират максимум 1000лв. за да стане безупречна, НО за техниеското състояние нищо не мога да кажа
                Запали от половин оборот и двигателя буквално не се чуваше

Да, аз писах: виж коментар на човека, който я е гледал, не съм ти писал, името, ако го приемаш за обида, сори.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Няма проблем лошото е, че и колата също я няма вече
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                    Няма проблем лошото е, че и колата също я няма вече

E друга ще излезе пък, всичко тече, всичко се променя :P , може още да я гласят и пудрят пък.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Working...
                    X